Sulje

Arjen parhautta?

Saamme viettää joulun aikaa ja silloin voisi ajatella että ei ajatuksiin arki liity mitenkään. Arjen parhautta olen kuitenkin pohdiskellut. Sitä kuinka iso juttu on se, että arjessa asiat ovat kohdillaan. Perhe pöydän ympärillä ei juhla- aterialla vaan ihan tavallisen arkiruokaan äärellä yhdessä. Yhdessä eletyt, jaetut ja koetut elämän ilot ja murheet siinä saman pöydän äärellä. Jaettu elämä – arjen parhautta!

Arjen auringot piristävät harmaita päiviä. Viesti ystävältä, puhelu jollekulle tärkeälle ihmiselle, hymy ja halaus, kuppiteetä…. lumilyhdyn rakennus talvisena iltana. Arjen aurinko lataa väsyneen akkuja ja antaa virtaa. Arjen aurinko lataus – arjen parhautta!

Arjen peruskallio – Psalmin sanat:” Herra olet linnani ja turvapaikkani, sinuun minä turvaan….. Hän levittää siipensä yllesi ja ja sinä olet turvassa niiden alla. Hänen uskollisuutensa on muuri ja kilpi.” Täällä pohjoisessa vakaan peruskallion mailla, voisi psalmin sanan kääntää ” Herra olet peruskallioni, joka ei järky” Arjessa on pieniä ja suuria maanjäristyksiä ja aamuisia pyörremyrskyjä sekä murrosiän tuomia trombeja, mutta niiden keskellä on mahtava ajatus, Herra meidän Jumalamme on peruskallio, joka kestää arjen myllerrykset.  Kestävä perustus – arjen parhautta!

Arjen parhautta vuoden viimeisiin päiviin!

Siunauksen säteistä alkavaan vuoteen 2019!

Johanna

33D734E2-DA9C-4A5E-ADB7-AE87EB002FDB

Jätä kommentti

Takaisin ylös